• Jeugd

Het is bijna Pasen, dus kom naar Kranenburgh voor vrolijke workshops! Het hele weekend lang kun je in het museum aan de slag met verf, kunstige opdrachten en paaseitjes. Op vrijdag 14 april staat knoeien op het programma, omdat vlekken voor de mooiste - en lekkerste - kunstwerkjes zorgen. Laat je op zondag 16 en maandag 17 april verrassen door het paashazenspel.

DOE MEE MET STUDIO C! Workshops in museum Kranenburgh zijn er voor kids van 4 t/m 12 jaar, en vinden plaats van 13:30-15:00 uur in Studio C. Lees hier meer.

Reserveren
Wees zeker van een plek. Reserveer door een mailtje te sturen naar educatie@kranenburgh.nl

Over Studio C
Studio C is het atelier van Kranenburgh. In het hart van het museum mag je zelf dingen maken. Ontdek de opdrachten en materialen en ga aan de slag. Ben je tevreden met je werk? Hang je kunstwerk aan de muur. Pak een kruk aan de werktafel en word een kunstenaar. Studio C is er voor iedereen. Hoe leuk is dat! Je kunt in Studio C aan het werk tijdens de openingstijden van Kranenburgh.

Studio C Strippenkaart

Meedoen aan workshops kost 3,50 per keer. Koop je aan onze balie de voordelige Studio C-strippenkaart, dan mag je 10 keer meedoen voor maar € 25.

Studio C is mede mogelijk dankzij:
De Kraanvogels, Rabobank Noord-Kennemerland en een anonieme begunstiger.

14 april 2017 _ 17 april 2017