• Gevarieerd
Kranenburgh opent tijdens Het Zalig Nietsdoen ook in de avonduren zijn deuren voor kunst, verdieping en ontspanning. Tijdens drie zalige zomeravonden gaat directeur Mariette Dölle vanaf 19:30 in gesprek met denkers, dichters, schrijvers en kunstenaars over de waarde van nietsdoen. Na de lezing kunnen bezoekers van tot 21:30 uur dwalen in de museumzalen. Doe mee aan deze gesprekken, luister naar live muziek of laat de tijd voorbij glijden onder het genot van de laatste zonnestralen op het terras, bitterballen en rosé.

Iedere avond zijn er heel veel gasten in museum te vinden, met:

• op donderdagavond 27 juli Feiko Beckers (beeldend kunstenaar in Het Zalig Nietsdoen), Theo Olthuis (schrijver, dichter en theatermaker) en muziek van Wies Kavelaar;
  • op donderdagavond 31 augustus Maarten Doorman (filosoof, dichter, essayist), Sabine Wassenberg (filosofe, schrijver van Mijn ego en ik) en Gerhard Hormann (schrijver van Het Nieuwe Nietsdoen);
  • op donderdagavond 21 september Joke Hermsen (filosofe en schrijfster van onder andere Stil de Tijd en Kairos) en Wilma de Rek (chef boeken De Volkskrant).

27 juli, 31 aug, 21 sept van 19.30 tot 21.30 uur

Gratis met museumentree

educatie@kranenburgh.nl

Beeld banner: Feiko Beckers, The smallest amount of syllables a word can have is one, 2017. Foto Aad Hoogendoorn